Morgen…..

pic20141112225452
Is het 1 jaar, 2 maanden en 8 dagen geleden dat ik in het vliegtuig stapte opweg maar een nieuw avontuur en een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Morgen stap weer ik in het vliegtuig. Nu voor een vakantie van 3 weken in Nederland.

Op dit moment voelt het alsof ik in een rollercoaster van gevoelens zit. Uitgelaten, gespannen, beetje angstig…. met hier en daar een traantje van de spanning en vermoeiheid. Begrijp mij niet verkeerd, ik kijk er erg naar uit om familie en vrienden weer te zien. Maar besef nu ook dat ik Rwanda echt als een thuis ben gaan voelen.

Afgelopen dagen zijn daarnaast ook best hectisch geweest en afgelopen weken waren ook al een beetje heftig op emotioneel vlak. Maar hé, look at the bright sight of life.

Gisteren nog de partner review van het district gehad, waar de mensen waar wij mee werken konden aangeven wat zij van ons werk vinden. Ik was een beetje sceptisch vooraf, maar het was uiteindelijk een zeer goede bijeenkomst.

Vanmorgen al naar Kigali gereist. Voor de verandering een taxi geregeld die mij en uiteindelijk ook 2 vrienden, naar Kigali heeft gebracht. Nog de laatste zaken voor nu op kantoor geregeld en nog even zeer positief gesprek gehad met mijn senior Program Manager. Daarna een fijne avond met lieve vrienden en zo lekker slapen. Hopelijk langer dan afgelopen 2 nachten…

Morgen nog naar de kleermaker om rond 13:00u richting het vliegveld te gaan en dan om 16:00u echt vliegen. Eerste stop Addis Ababa en dan door naar Brussel.

Richting de kou 😉

Tot snel!

Liefs, Petra

pic20141009095015

One thought on “Morgen…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *