Nog 1 week…

Nog maar een week en dan zit ik echt in het vliegtuig.. opweg naar een nieuw avontuur. De laatste weken zijn heel snel gegaan, maar ik leef nu ook een beetje in een roes…inpakken, gedag zeggen, laatste zaken regelen. De spanning begint nu toch ook echt wel te stijgen. Waar ik tot vorige week het allemaal nog heel nuchter en zonder tranen bekeek, merk ik dat de emoties nu toch echt wel regelmatig naar boven komen.

Afgelopen zondag een borrel gehad waar ik de meeste vrienden en familieleden heb gezien. Toen iedereen weg was realiseerde ik mij dat ik de meeste de komende 2 jaar niet zal zien. Ik krabbel nu zeker niet terug, maar dat soort momenten doen je wel beseffen wat voor lieve vrienden en familie je om je heen hebt. En straks kan ik niet even lunchen, borrelen, hardlopen, samen eten of gewoon even kletsen.

Op dit moment zit ik midden tussen de verhuisdozen en tassen. Dit weekend trek ik de deur  achter mij dicht van het huis waar ik afgelopen jaar tot rust ben gekomen en vooral ook mijzelf weer heb teruggevonden. Het was mijn rustplek in de rollercoaster van afgelopen jaar.

Komende week nog de allerlaatste checks, etentjes en voorbereidingen. Daarnaast ook nog proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor VSO via de veiling. Er staan weer wat nieuwe items op…kijk, bied en deel het vooral!

Nu weer snel verder, want ben nog niet klaar met inpakken..

Liefs, Petra

One thought on “Nog 1 week…

  1. Hey Petra,waarschijnlijk ben jij al een heel eind op weg….wel raar inderdaad om te beseffen dat je elkaar niet zo ff 1,2,3 weer ziet…..aan de andere kant….jij hebt straks wel een super gaaf verhaal!!Natuurlijk zul je straks even de momenten kennen dat jij je afvraagt…wat doe ik hier….maar jou kennende zet jij je daar gewoon over heen…Jij vindt je weg daar wel…lekker genieten….en ons allemaal op de hoogte houden!

    Liefs esther en jl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *