Fundraisen

VSOREC-V2_tcm80-33873

Het aftellen is begonnen. Over 2 weken zit ik in het vliegtuig op weg naar Rwanda, waar ik mij ga inzetten voor een lokale organisatie om mijn kennis en ervaring over te delen met mijn nieuwe collega’s. Ik heb er super veel zin in, maar vind het ook wel spannend. Nu druk met de voorbereidingen en dan komt het allemaal toch heel snel dichterbij.

Maar zo’n uitzending kost geld. VSO neemt heel veel kosten voor hun rekening, maar dit kunnen zij enkel doen door de steun van vele sponsoren. Nu kan ik om geld vragen, maar ik wil jullie er graag iets voor teruggeven. Daarom ga ik komend weekend een veiling houden. Verschillende ondernemers, vrienden en familie hebben iets gedoneerd voor deze veiling.

De veiling start vrijdagavond 23 augustus om 19:00u en de huidige veilingartikelen lopen tot zondag 18:30u. Maar grote kans dat er daarna ook nog veilingproducten komen die ik ook tijdens mijn afwezigheid ga veilen. Nu staan er ook al hele leuke artikelen op, zoals een ballonvaart voor 2, een arrangement voor nachtje Bilderberg Groot Heideborgh inclusief ontbijt voor 2 personen, een TomTom, armbanden, oorbellen, kerststerren en nog veel meer. Neem een kijkje op de veilingpagina en breng vooral een bod uit. Jij/ jullie hebben iets leuks/moois en je steunt hiermee ook mijn werk en dat van alle andere vakdeskundigen.
Want VSO kan hiermee blijven werken aan een wereld zonder armoede door duurzame kennisontwikkeling. Levens veranderen door het delen van kennis en ervaring.

Mocht je er toch liever voor kiezen om een (klein) bedrag over te maken, dat kan namelijk ook. Op giro 92 kan je dan het bedrag storten waar jij je prettig bij voelt.

Giro 92 t.n.v VSO Nederland o.v.v. VSO ref. 912486

Alvast bedankt!

Liefs, Petra

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *