De eerst weken…

image

….van het nieuwe schooljaar. De tweede week van januari is het schooljaar weer gestart. En deze was gelijk goed hectisch. Ondanks dat alleen de 2e en 3e jaars er waren. De 1e jaars weten nog niet wat hun cijfers zijn na het nationaal examen van november en naar welke school ze gaan. De 3e jaars studenten zijn hier maar 2 of 3 weken, niemand wist het precies bij de start, om hun internship voor te bereiden. En mij was gevraagd om hen bij te praten over wat ze eerste 2 jaar gemist hebben over het maken van teaching aids. De studenten hadden hier zelf ook al om gevraagd voor de vakantie. Alle klassen zouden minimaal 6 uur in die, uiteindelijk twee, weken les krijgen. Daar kwam alleen nog een APR, Annual Partner Review, tussendoor en een 2 daagse VSO-meeting in Kigali, met een welkomstdiner met de nieuwe volunteers. Je begrijpt…hectisch.

De studenten hebben materialen gemaakt welke zij mee konden nemen en gebruiken tijdens hun stage. Ben benieuwd wat ik terug ga zien als ik ze ga bezoeken.

Tot snel!
Liefs, Petra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *