Nog 1 week/ nog 8 weken

Deze week is snel gegaan. Waar ik vorige week pas te horen kreeg dat ik daadwerkelijk voor VSO naar Rwanda ga, heb ik deze week al heel veel geregeld en in gang gezet.
Maandag had ik al een mail met alles wat geregeld moest gaan worden, visa, diploma bij de notaris waarmerken en gelijk ook mijn paspoort, medische keuring, tandarts bezoek en spullen. Nu waren de medische keuring en de tandarts al gepland..just in case, want er staat ook nog een vakantie tussendoor gepland.

Dinsdag kon ik al terecht bij de notaris, was snel geregeld en uiteindelijk zelfs gratis (het is tenslotte voor een goed doel :D). Daarna gelijk naar de fotograaf, want 20!! pasfoto’s had ik niet in huis. Je krijgt toch vragen bij dit soort aantallen en dan vertel ik wel met enige trots wat ik ga doen. Vond de fotograaf zo mooi en gaf spontaan ook korting. Dat is weer mooi meegenomen.

Tussendoor ook nog allerlei afspraken met vrienden, vriendinnen en familie, want straks zien we elkaar een behoorlijke tijd niet en skypen schijnt soms lastig te zijn. Mijn blog natuurlijk ook bijhouden en de trap moet ik ook nog even verven… Dit vergt soms wel een behoorlijk strakke planning… nooit te oud om te leren…

Vandaag (vrijdag) had ik mijn medische keuring in de Travelclinic en daarvoor nog even bij de tandarts langs voor het invullen van de laatste papieren en update van mijn dossier. Nu weer alle vaccinaties binnen en onderzoeken gehad…ben benieuwd of daar nog iets spannends uitkomt. Dat zou dan behoorlijk de plannen in de war kunnen gooien. Nu is het afwachten…. Reisapotheek op orde gemaakt en recepten mee voor de malariapillen.

Komende dagen de trap afmaken, nog gezellige afspraken met vrienden en voorbereiden op Hongkong en Australiƫ. Maar ik weet ongeveer wat ik daar wil doen en zien, maar ga er vooral ook genieten van al het moois daar.

Fijn weekend!

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *