Dreams come true

Sommige hadden er over gehoord, maar voor vele zal dit ook nieuw zijn…. maar een langgekoesterde droom wordt werkelijkheid. Ik ga als vakdeskundige voor 2 jaar ontwikkelingswerk verrichten. Vandaag gehoord dat het definitief is en ik als Methodology and Resource Advisor naar Rwanda ga. Niet over een paar maanden, maar op 7 september ga ik daar starten. Op dit moment ben ik een Boxtel

voor een training van VSO (www.vso.nl) de organisatie waar vanuit ik ga, ter voorbereiding op deze mooie ervaring.

Komende weken nog veel regelen, want ook ga ik nog ‘even’ tussendoor naar Hongkong en AustraliĆ«. Medische keuring, tandartsbezoek, visa, diploma’s waarmerken, fundraising en nog veel meer.

Ik ga na dit weekend uitgebreider vertellen wat, hoe en waar. Vanaf nu zal ik ook frequenter een bericht plaatsen over de voorbereidingen en wat er gaat gebeuren.

Fijn weekend allemaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *